Σας μεταφέρουμε στην προσιτή πολυτέλεια του Βlue Lagoon Princess – Taxiway

Σας μεταφέρουμε στην προσιτή πολυτέλεια του Βlue Lagoon Princess

Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρομιο Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στις πανέμορφες Καλύβες θα βρείτε το νέο διαμάντι του ομίλου Blue Lagoon που ήρθε για να ανεβάσει το επίπεδο της φιλοξενείας στη Χαλκιδική. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτέλεια και άνεση, πολλές πισίνες και Spa, εγκαταστάσεις για παιδικές δραστηριότητες και σπορ. Η Taxiway αναλαμβάνει να σας μεταφέρει σε μικρό χρόνο και με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση από το αεροδρόμιο, ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο εσείς επιλέξετε, προς αυτόν τον μικρό παράδεισο. Καλές διακοπές!

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.