ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΤ 18300

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 18 του Μάρτη στον Εμπορικό Επιμελητήριο  της πόλης των Τρικάλων η Τακτική Πανελλαδική Ημερίδα της Ένωσης 18300.

Την ημερίδα  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το τοπικό μέλος του 18300, ΡΤ Τρικάλων και το παρόν έδωσαν αντιπροσωπείες των ΔΣ των μονίμων μελών της Ένωσης αλλά και υποψηφίων μελών της.

Την Ημερίδα  χαιρέτησαν τοπικοί άρχοντες της πόλης, ανάμεσα στους οποίους ο Δήμαρχος της πόλης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αλλά και ο διευθυντής της Τροχαίας Τρικάλων, ενώ το παρόν έδωσαν και παλιοί και νέοι συνοδοιπόροι και συνεργάτες της Ένωσης όπως η CHATZISPYROU AUTOGROUP, η CARDLINK, η NOVA, αλλά και η PEUGEOT SIOKOS, τοπικός αντιπρόσωπος της φίρμας, οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη για ότι καινούργιο υπάρχει στην αγορά.

Στην συνέχεια των λόγο  πήραν μέλη του ΔΣ της Ένωσης  αλλά και Πρόεδροι των κατα τόπους Ραδιοδυκτίων μελών της, που με τις τοποθετήσεις τους συνέτειναν στην ανάγκη ύπαρξης και ενίσχυσης της Ένωσης ώστε αυτή  να αποτελέσει μοχλό πίεσης προς τα συνδικαλιστικά μας όργανα για τον εκσυχρονισμό του επαγγέλματος, αλλά  και φορέα εξέλιξης και ανάπτυξης των ΡΤ καθώς και τείχος ανάσχεσης από την επιδρομή των ντόπιων και πολυεθνικών ιδιωτικών εφαρμογών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως  η Ημερίδα ανέδειξε και το νέο ΔΣ του 18300 για την σύνθεση του οποίου θα ενημερωθείτε εκ νέου με δελτίο τύπου που θα εκδόσει η Ένωση.

Τέλος να πούμε πως το Taxiway  εκπροσωπήθηκε από  δεκαμελή αντιπροσωπεία  δείχνοντας με την παρουσία μας για ακόμη μία φορά πως αποτελούμε ακρογωνιαίο  λίθο του εγχειρήματος.

Comments are closed