Πρωτοβουλία ζωής από την Taxiway και τη Euromedica γενική κλινική Θεσσαλονίκης

Με στόχο την καλύτερη δυνατή φροντίδα των μελών και των εργαζομένων της, η Taxiway προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την Euromedica γενική κλινική Θεσσαλονίκης. Η κάρτα υγείας της Taxiway απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες, οδηγούς, υπαλλήλους και φυσικά στις οικογένειες τους. Τα οφέλη του συγκεκριμένου προγράμματος υγείας είναι τα παρακάτω: ελαχιστοποιεί το κόστος των ιατρικών & διαγνωστικών εξετάσεων, εξασφαλίζει προνομιακές τιμές νοσηλείας & επεμβατικών πράξεων, προσφέρει τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας, σε άτομα χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, σε ιδιαίτερα προνομιακέςτιμές, διασφαλίζει στα μέλη του τις βασικές ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις (check up) σε χαμηλό κόστος, καλύπτει την υγεία των παιδιών των μελών της εταιρείας πλήρως με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα παιδιατρικής υποστήριξης “Euromedica junior club”. Το προγραμμα προσφέρεται δωρεάν, χωρίς ετήσια συνδρομή.

Παροχές:

Tηλεφωνική εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, κλινικές εξετάσεις για επείγοντα περιστατικά, χωρίς χρέωση για τον εξεταζόμενο, στις παρακάτω ειδικότητες: • Παθολόγος • Καρδιολόγος • Παιδίατρος • Χειρουργός. Παροχή τακτικών ιατρικών εξετάσεων όλων των ειδικοτήτων. Διαγνωστικές εξετάσεις, σε περίπτωση που δε χρησιμοποιείται ο κρατικός ασφαλιστικός φορέας, σε τιμές ΠΔ/ΦΕΚ. Διαγνωστικές εξετάσεις που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ και εξυπηρετεί η κλινική (με παραπεμπτικό) με συμμετοχή 15% ανεξαρτήτως περιορισμών. Στις διαγνωστικές εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ, παρέχεται έκπτωση 50% επί του τιμοκαταλόγου της κλινικής. Ειδικές τιμές διαγνωστικών ελεγχών check up. Δωρεάν προεγχειρητικός/διαγνωστικός έλεγχος. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις έκτακτης ή προγραμματισμένης νοσηλείας. Έκπτωση 15% στα νοσήλια ή αναβάθμιση κατηγορίας δωματίου. Ειδικά πακέτα επεμβάσεων και νοσηλείας σε προνομιακές τιμές. Προνομιακές τιμές στα εξειδικευμένα κέντρα και στις αισθητικές υπηρεσίες για τις γυναίκες.

Η κάρτα υγείας θα δοθεί στα μέλη της Taxiway μέσα στον Ιούνιο, ενώ μέχρι τότε οι παροχές του προγράμματος θα τους προσφέρονται με τη δήλωση του ονόματος και του αριθμού μέλους τους στο ραδιοταξί.

Comments are closed