Εταιρεία

Εργαζόμενοι
0 +
Οχήματα
0
Πόλη
0

Η Taxiway από το χθες στο σήμερα.

To 2013 τα Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και Eurotaxi ένωσαν την εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο μεταφοράς και δημιούργησαν την Τaxiway. Επίσημα η taxiway έγινε ο μεγαλύτερος στόλος στα Βαλκάνια αποτελούμενος από 900 ταξί. 10 χρόνια μετά, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες μας και το πλήθος συνεργασιών με μεγάλους τουριστικούς φορείς αλλά και κρατικούς οργανισμούς, μας καθιστούν πρωτοπόρους του είδους.

10+

Χρόνια

  • Η Taxiway είναι μια εταιρεία που μεγαλώνει με τους επιβάτες της. Όραμα μας, μια πόλη που δε μένει στάσιμη. Μέσα από χιλιάδες rides ετησίως έχουμε ανακαλύψει την αξία των μέσων μεταφοράς, η οποια δεν είναι καμία άλλη από το να σας μετακινήσουμε γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια στον προορισμό μας.
  • Δέκα χρόνια τώρα, όλες οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις επιβατικές σας ανάγκες. Εργαζόμαστε για να σας μεταφέρουμε στο σπίτι, στη δουλειά, στο κέντρο της πόλης, σε κάθε προορισμό, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε να μας βρίσκετε πάντα, σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Taxiway

“Στην taxiway δε θέλουμε να είμαστε απλά μια εταιρεία υπηρεσίας μεταφορών. Θέλουμε να είμαστε ένα ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης και σε κάθε ευκαιρία να το αποδεικνύουμε με το κοινωνικό μας έργο. Για μας, είναι βασικό να μπορούμε να δίνουμε χαμόγελα και βοήθεια στους συνανθρώπους μας, όταν και όποτε χρειάζεται.”

Και μην ξεχνάτε: “Άλλο taxi και άλλο taxiway!”

Ο πρόεδρος

Θεόδωρος Σταυρίδης
back1

Μέσω τηλεφώνου, εφαρμογής ή με το σήκωμα ενός χεριού, η taxiway είναι δίπλα σας.

Ως μια εταιρεία που σέβεται το χρόνο σας, έχουμε δημιουργήσει ένα τηλεφωνικό κέντρο που εξυπηρετεί 24/7, αλλά και την εφαρμογή μας 18300 για να μας έχετε στην πόρτα σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Για τους πιο παραδοσιακούς, ανταποκρινόμαστε και στα διαχρονικά νεύματα “taxi” στην άκρη του δρόμου.

Δίκτυο 18300

Το 18300 φθάνει σε κάθε γωνία της χώρας. Όπου και αν βρεθείτε, σε κάποια από αυτές τις πόλεις, απλώς καλείτε με όποιον τρόπο επιλέξετε, στο 18300 και άμεσα ένα ταξί θα είναι όπου ζητήσετε! Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα. Με click στο όνομα της κάθε πόλης, μεταφέρεστε στο website της αντίστοιχης υπηρεσίας.

ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

Ακολουθεί λίστα με τις πόλεις, τις οποίες εξυπηρετεί το 18300. Κάντε κλικ στην πόλη που σας ενδιαφέρει για να καλέσετε ταξί.

Καβάλα

Κομοτηνή

ΣΕΡΡΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κοζάνη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΕΔΕΣΣΑ

Λάρισα

Τρίκαλα

Χαλκίδα

Θήβα

ΑΘΗΝΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΠΑΤΡΑ

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΠΑΡΤΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ