Σε λιγότερο από μία ώρα βρίσκεστε στη Σάνη με την Taxiway – Taxiway

Σε λιγότερο από μία ώρα βρίσκεστε στη Σάνη με την Taxiway

Σε έναν από τους πιο κοντινούς προορισμούς στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε υπέροχο φυσικό τοπίο, πανέμορφες παραλίες και τις ανέσεις των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων του Sani Resort. Είναι ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο. Μπορείτε να κανονίσετε τη διαμονή σας σε ένα από τα τέσσερα ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias. Η Taxiway αναλαμβάνει να σας μεταφέρει εκεί σε λιγότερο από μία ώρα!

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.