Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η ημερίδα του δικτύου 18300 στη Θεσσαλονίκη – Taxiway

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η ημερίδα του δικτύου 18300 στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου η 8η Ημερίδα του Πανελλαδικού Δικτύου Ταξί 18300 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ” με τη συμμετοχή των περισσοτέρων πόλεων του Δικτύου αλλά και πόλεων που ήρθαν να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν.

Στην Ημερίδα αναπτύχθηκε θεματολογία για Πανελλαδικές Συνεργασίες, κοινωνικές δράσεις, προωθητικές ενέργειες, δράσεις σε νέου τομείς, ένωση κέντρων ραδιοταξί, νέου τύπου εκφωνητήρια, νέες υπηρεσίες και ιδέες για τη ισχυροποίηση του κλάδου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις πόλεις και τα στελέχη που συμμετείχαν από Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ρέθυμνο, Κατερίνη, Σέρρες, Κοζάνη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Βέροια, Καβάλα, Έδεσσα, Καστοριά, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Τρίπολη, Αλεξανδρούπολη, Λευκάδα, Ιωάννινα, Καρδίτσα και Μυτιλήνη. Ευγενικοί χορηγοί της εκδήλωσης η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind, η εταιρία προγραμμάτων και εφαρμογών για ταξί IQ Taxi, η διαφημιστική εταιρία Interneed, η εταιρία First Data με τα μηχανήματα πιστωτικών καρτών, τα ιδιωτικά κτεο Autovision, η εταιρία Kyana με τα προϊόντα περιποίησης και η Mercedes-Benz Hellas με τα νέα μοντέλα ταξί. Επίσης ευχαριστούμε το ανθοπωλείο Μπρόλιος για τον στολισμό. Την επιτυχία της εκδήλωσης έκλεισε η δήλωση των στελεχών της Αλεξανδρουπόλεως και της Λευκάδας για την ένταξή τους στο Δίκτυο του 18300, αυξάνοντας έτσι τις πόλεις στις 29 ανά την Ελλάδα! #‎taxiway #‎ημερίδα

Πανελλαδικό Δίκτυο Ταξί 18300 – Όλοι μαζί μπορούμε

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.