ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ – Taxiway

ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ

ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ
Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Ξάνθη, τη Λάρισα, την Κατερίνη και την Έδεσσα

Προσηλωμένη στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επιβατών της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχει στις πόλεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Ξάνθης, της Λάρισας, της Κατερίνης και της Έδεσσας, και στην ευρύτερη περιοχή αυτών, τη δυνατότητα συνδυασμένης μεταφοράς επιβατών με τραίνο και ταξί με ένα ενιαίο εισιτήριο, εύκολα γρήγορα και οικονομικά. Οι επιβάτες με αφετηρία τις πόλεις αυτές έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν με ταξί από την πόρτα τους στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, ενώ οι επιβάτες με προορισμό τις παραπάνω πόλεις μπορούν να μεταφερθούν από το Σιδηροδρομικό Σταθμό στον τελικό τους προορισμό με ταξί.

Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ είναι διαθέσιμη στους επιβάτες από τα σημεία πώλησης (που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή εναλλακτικά μέσα από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr).

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Ξάνθης, της Λάρισας, της Κατερίνης και της Έδεσσας, το ταξί περιμένει τους επιβάτες κατά την άφιξη της αμαξοστοιχίας για να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό, ή αντίστροφα, το ταξί που έχει παραλάβει τους επιβάτες από την αφετηρία τους, τους αποβιβάζει στον ίδιο διαμορφωμένο χώρο.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.