Συνεργασία της Taxiway με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης – Taxiway

Συνεργασία της Taxiway με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Μία νέα εποχή ξεκινάει για τον τουρισμό στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Taxiway, ως ένας από τους βασικούς πυλώνες του τουρισμού στην πόλη, ενώνει τις δυνάμεις της με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με κοινό στόχο την άριστη εικόνα της πόλης και την άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Για αυτό το σκοπό προχωρήσαμε σε νέες συμβάσεις με ξενοδοχεία της πόλης, τα οποία προμηθεύουμε με τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας με ενσωματωμένη εφαρμογή για κλήση ραδιοταξί, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην γρήγορη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα δίνουμε και την δυνατότητα στον πελάτη να κάνει ο ίδιος χρήση της εφαρμογής. Επίσης, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, προχωρήσαμε στη δωρεά της συμμετοχής της Ένωσης στην έκθεση τουρισμού Philoxenia-Hotelia 2017 με σκοπό να προωθήσουμε τα ξενοδοχεία της πόλης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες που θα φέρουν ακόμα περισσότερους τουρίστες στην πόλη. Όλοι μαζί, ενωμένοι προχωράμε για να κάνουμε την Θεσσαλονίκη τον απόλυτο τουριστικό προορισμό.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.