Συμμετέχετε στις κοινωνικές δράσεις της Taxiway – Taxiway

Συμμετέχετε στις κοινωνικές δράσεις της Taxiway

Κατά τη διάρκεια των συνδρομών θα ερωτηθούν όλα τα μέλη της εταιρίας για το αν θέλουν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια κοινωνικών δράσεων και βοήθειας φορέων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πηγαίνουν σε φορείς που θα συμφωνηθούν, όπως το χαμόγελο του παιδιού, τα παιδικά χωριά και άλλες ανάλογες δράσεις. Η ενέργεια αυτή θα προωθηθεί παντού στο επιβατικό κοινό και μέσα από την ενημέρωση του κόσμου θα γίνει γνωστό ότι καλώντας στο ραδιοταξί μας, ενισχύουμε τους ανάλογους φορείς. Όσοι συμμετάσχουν δεν θα επιβαρυνθούν για πάνω από 3 μήνες κατά τη διάρκεια του έτους. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή σας θα δείξει αν μπορούμε να προτείνουμε την χορηγία μας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.