Σας περιμένουμε όλους στον αποκριάτικο χορό της Taxiway! – Taxiway

Σας περιμένουμε όλους στον αποκριάτικο χορό της Taxiway!

Προσκαλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στον αποκριάτικο χορό της εταιρείας μας που θα πραγματοποιηθεί στις
18/02/20017 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στην αίθουσα Ολύμπια. Δηλώστε συμμετοχή στην γραμματεία μέχρι τις 10/02 και ελάτε να διασκεδάσουμε με τους κλόουν ,τον εκπληκτικό μας μάγο ,να χορέψουμε και να πάρουμε τα υπέροχα δώρα μας και τις φοβερές εκπλήξεις.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι μεγάλοι μασκαράδες θα έχουν απεριόριστο καφέ, νερό, ενώ θα σερβίρονται κέικ, κουλουράκια και βουτήματα. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει σαντουιτσάκι και χυμός. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για να προλάβετε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας!

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.