Προνομιακές τιμές για τα μέλη μας στις Σχολές Οδηγών Φωτεινάκης

Η σχολή οδηγών «Φωτεινάκης» με εμπειρία 35χρόνων στον χώρο, αποτελεί σίγουρη επιλογή για όσους επιθυμούν να μάθουν όλα τα μυστικά του τιμονιού. Όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στην αγορά της Θεσσαλονίκης και προσφέρει στους υποψήφιους οδηγούς όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξασκήσουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα την οδήγηση κάθε λογής οχημάτων. Στο ινστιτούτο υποψηφίων οδηγών «Φωτεινάκης» μπορείτε να αποκτήσετε διπλώματα για όλες τις κατηγορίες οχημάτων με τη βοήθεια άρτιων δασκάλων οδήγησης που θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της εκμάθησης, για να σας διδάξουν πώς να οδηγείτε με ασφάλεια. ακρως επιμορφωτικά είναι και τα θεωρητικά μαθήματα που γίνονται στη σχολή από καθηγητή κυκλοφοριακής αγωγής για όλες τις κατηγορίες, τα οποία συμβάλλουν στο υψηλό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις, ποσοστό που αγγίζει το 87%. . Η σχολή διαθέτει καινούρια εκπαιδευτικά αυτοκίνητα μάρκας Toyota Yaris, μηχανές όλων των κυβισμών και φορτηγό.

Υπηρεσίες

Στη σχολή οδηγών «Φωτεινάκης» μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα για Β ερασιτεχνικό, για δίκυκλα (από 50 Kw μέχρι απεριόριστα), για λεωφορείο (Δ ΠΕΙ), για φορτηγό (Γ ΠΕΙ) και Ε (καρότσα). Η κάτοχοι Γ και Δ μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια για την απόκτηση του ΠΕΙ. Αναλαμβάνουμε αναθεωρήσεις διπλωμάτων, αντικατάσταση σε νέου τύπου δίπλωμα, απώλειες διπλωμάτων, μεταβιβάσεις ΙΧ, ΦΙΧ και ΔΙΧ, ταξινομήσεις, έκδοση ψηφιακού ταχογράφου, κληρονομικά οχημάτων, άδεια τρέιλερ, ΚΤΕΟ και ασφάλειες.

Για τα μέλη τις Taxiway παρέχονται προνομιακές τιμές για την ανανέωση της επαγγελματικής και της ειδικής άδειας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο 2310246104 ή στα τηλέφωνα της σχολής 2310915891 και 2310932959.

Comments are closed