Πάμε Πόζαρ; Μεγάλος διαγωνισμός της Taxiway για παρέα 8 ατόμων αξίας 150 ευρώ! – Taxiway

Πάμε Πόζαρ; Μεγάλος διαγωνισμός της Taxiway για παρέα 8 ατόμων αξίας 150 ευρώ!

Σας προσφέρουμε ένα μοναδικό ταξίδι για εσάς και 7 αγαπημένους σας στα Λουτρά Πόζαρ, μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν!

Η μεταφορά σας από και προς το Πόζαρ, θα γίνει με το VIP πολυτελές μίνι βαν της Taxiway, ώστε να απολαύσετε μια άνετη και ξέγνοιαστη διαδρομή!

Για να λάβετε συμμετοχή, πρέπει να κάνετε:

Like στη σελίδα της Taxiway(Στο Facebook)Like στο ποστ και Tag 7 φίλους στα σχόλιαΚοινοποίηση του ποστ (δημόσια)Download του App TAXI 18300Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδω:http://bit.ly/taxiwaycontest
Έγκυρες θα θεωρηθούν μόνο εκείνες οι συμμετοχές που πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

*Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 09.04 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 10.04. Η εκδρομή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήματος 11.04-13.04. Η συνολική διάρκεια της εκδρομής υπολογίζεται σε περίπου 6 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας της διαδρομής.

*Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να επιδείξουν στους ιθύνοντες της Taxiway ότι έχουν κατεβάσει το Taxiway App, κατά την παραλαβή του δώρου τους.

*H Taxiway αναλαμβάνει ΜΟΝΟ τη μεταφορά σας από και προς το Πόζαρ. Στο έπαθλο του διαγωνισμού δε συμπεριλαμβάνονται οποιαδήποτε προσωπικά σας έξοδα κατά την επίσκεψή σας στο Πόζαρ, όπως, π.χ., η είσοδός σας στο χώρο των λουτρών ή κάποιο γεύμα.

Καλή επιτυχία!

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.