Ο δεύτερος όροφος του One Salonica υποδέχεται πανηγυρικά τους μικρούς του φίλους! – Taxiway

Ο δεύτερος όροφος του One Salonica υποδέχεται πανηγυρικά τους μικρούς του φίλους!

Τώρα, χάρη στον ολοκαίνουριο Παιδότοπο ‘’Κούνια Μπέλα’’, ο δεύτερος όροφος του One Salonica Outlet Mall αποτελεί τον απόλυτο προορισμό δημιουργικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Με εικοσαετή εμπειρία αλλά και με πολλή αγάπη και σεβασμό για το παιδί, το προσωπικό του ‘’Κούνια Μπέλα’’ έχει δημιουργήσει κάτι παραπάνω από έναν απλό Παιδότοπο! Διοργάνωση party, φουσκωτά, δυνατότητα φύλαξης, απασχόληση και παιχνίδι από έμπειρες παιδαγωγούς, καφετέρια, κατασκευές και πλήθος δραστηριοτήτων είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς φίλους του One Salonica , στο πιο διασκεδαστικό shopping περιβάλλον για ολόκληρη πλέον την οικογένεια!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2310 547723

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.