Νέα συνεργασία της Taxiway με το Myciti.gr – Taxiway

Νέα συνεργασία της Taxiway με το Myciti.gr

Ο επαγγελματικός οδηγός Myciti.gr ξεκίνησε ως εργαλείο προβολής επιχειρήσεων στο διαδύκτιο.Η μεγάλη επισκεψιμότητα των μελών και των χρηστών του οδηγού (πάνω απο 3000 views ημερησίως) , η αποδοχή της Google στις αναζητήσεις της και η επιθυμία ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων να ενταχθούν στην βάση των μελών της ιστοσελίδας οδηγούν τους διαχειρηστές της σε ανάπτυξη και αναβάθμιση του λογισμικού της.Έτσι από απλό εργαλείο προβολής μετατρέπετε σε μεγάλη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων με εξεληγμένες και ταχύτατες μεθόδους.

Σε αυτήν την έκδοση του οδηγού έχουμε δώσει όλη τη βάση στην αναζήτηση έτσι ώστε ένας απλός χρήστης να βρει απλά και γρήγορα την επιχείρηση, τον επαγγελματία ή το καταστημα που θέλει.Η εφαρμογή ειναι φτιαγμένη σε responsive σκελετό και τρέχει μέσα από οποιοδήποτε web browser που σημαίνει οτι η εικονα προσαρμόζετε αυτοματααπό οποιοδήποτε μέσω και να ανοίξετε (Η/Υ , tablet, κινητό, TV) χωρίς να χρειάζετε να εγκαταστήσετε κάποια επιπλέον εφαρμογή.

Τέσσερις διαφορετικές μεθόδοι αναζήτησης βοηθόυν τους χρήστες ώστε να μην έρθουν ποτέ αντιμέτωποι με μηδενικό αποτέλεσμα εύρεσης που είναι πολύ κουραστικό.

Τα μέλη (καταχωρημένες ενεργές επιχειρήσεις) έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και ενημέρωσης της καταχώρησης τους μέσα από μια εύχρηστη και ευανάγνωστη φόρμα διαχείρησης που έχει σχεδιαστεί ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη.Έτσι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες, κείμενα, προσφορές, τιμοκαταλόγους και λέξεις κλειδιά στην καταχώρηση σας χωρίς να περιμένετε στις τεράστιες αναμονές των τηλεφωνικών κέντρων για μια απλή αλλαγη στοιχείων.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.