Νέα συνεργασία για τα μέλη της Taxiway με το One Salonica Outlet Mall – Taxiway

Νέα συνεργασία για τα μέλη της Taxiway με το One Salonica Outlet Mall

Η Taxiway διευρύνει τις συνεργασίες της με καταστήματα της πόλης με σκοπό να προσφέρει όλο και περισσότερα προνόμια στα μέλη της και κατόχους της Smartcard. Η νέα αυτή συνεργασία με το One Salonica Outlet Mall μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον κύκλο των εκπτώσεων που δημιουργεί η εταιρεία μας σε όλη την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα κάθε μήνα στους κατόχους της κάρτας προνομίων της Taxiway θα προσφέρεται έκπτωση σε καταστήματα μέσα στο εμπορικό κέντρο, τα οποία θα αλλάζουν κάθε μήνα προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των μελών μας.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.