Νέα εποχή για το Mediterranean και το Grand Hotel – Taxiway

Νέα εποχή για το Mediterranean και το Grand Hotel

Το 1997 άνοιξε τις πόρτες του το ξενοδοχείο Mediterranean Palace, ένα νεοκλασικό κτίριο 118 δωματίων και 7 αιθουσών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το 2004 ακολούθησε το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της πόλης, το Grand Hotel Palace σε κομβικό σημείο στη δυτική είσοδο της πόλης.

Δημιουργός και των δύο ξενοδοχείων ο τολμηρός επιχειρηματίας Σεραφείμ Δεδέογλου. Σήμερα προχωράμε ένα βήμα μπροστά και ενώνουμε τις δυνάμεις και τις ιστορίες των δύο ξενοδοχείων προς ένα μεγάλο όραμα, μια κοινή πορεία.

Σας καλοσωρίζουμε στην οικογένεια των The Luxury Hotels.

Τη μοναδική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη με δύο ξενοδοχεία 5*. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας με συνολικά 384 δωμάτια, 13 αίθουσες – συνολικής χωρητικότητας 4.000 ατόμων, 2 υπόγεια και 2 υπαίθρια parking 200 θέσεων στάθμευσης, εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις, τεχνογνωσία ετών, φιλική εξυπηρέτηση και χαμόγελο.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.