Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία σε πρώτο πλάνο στη Zootechnia

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα χτυπά η «καρδιά» του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου από τις 2 έως τις5 Φεβρουαρίου του 2017, στο πλαίσιο της 10ης Zootechnia.

Η Zootechnia αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στον χώρο και γίνεται κάθε δύο χρόνια σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας.

Με βασικό της στόχο να παρουσιάσει όλα τα σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, μηχανημάτων και υπηρεσιών και να προλειάνει το έδαφος για το άνοιγμα νέων αγορών και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών, η Zootechnia συνοδεύεται από τη σφραγίδα της πολυετούς εμπειρίας του εθνικού εκθεσιακού φορέα, που αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας για την έκθεση.
Στη 10η διοργάνωσή της η Zootechnia αναμένεται ακόμα πιο σύγχρονη, διευρυμένη και διεθνής, με συμμετοχές από σημαντικές αγορές του εξωτερικού, αλλά και με στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία.
Facts & Figures
849 εκθέτες37 χώρες εκθεσιακές συμμετοχές33.000 τμ. εκθεσιακών χώρων50.354 επισκέπτες114% αύξηση εμπορικών επισκεπτών278% αύξηση ξένων εμπορικών επισκεπτών9 στους 10 εκθέτες προτίθενται ή εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν ξανά

Comments are closed