Η Taxiway «τρέχει» στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» – Taxiway

Η Taxiway «τρέχει» στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Taxiway, η μεγαλύτερη εταιρεία ραδιοταξί της Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται για 11η χρονιά στην πόλη, τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρών την Κυριακή 3/4/2016 στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουν στον μαραθώνιο δρόμο και να τερματίσουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει Έλληνες και ξένους αθλητές που θα φτάσουν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προς τα ξενοδοχεία που θα τους φιλοξενήσουν, όπως επίσης και από το σημείο του αγώνα προς τα ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο για την επιστροφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης:

http://www.atgm.gr/index.php/el/

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.