Η Εταιρεία – Taxiway

Taxiway...
the only way

Τα Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και Eurotaxi αποτέλεσαν έως και τα τέλη του 2012 τις δυο μεγαλύτερες πανελλαδικά εταιρείες στον χώρο των μεταφορών με ταξί. Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώσαμε τις δυνάμεις μας διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια αποτελούμενο από 1200 οχήματα λειτουργώντας με την νέα ονομασία TAXIWAY. Ο συνδυασμός των 25 χρόνων εμπειρίας στον χώρο των μετακινήσεων με ταξί, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες μας καθώς και το πλήθος συνεργασιών με μεγάλους τουριστικούς φορείς αλλά και κρατικούς οργανισμούς, μας καθιστούν πρωτοπόρους του είδους.

Στο δυναμικό του στόλου μας διαθέτουμε οχήματα για:

Μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.). Τα οχήματα μάρκας Mercedes διαθέτουν ειδική ράμπα για εισαγωγή και εξαγωγή του αναπηρικού αμαξιδίου στο όχημα και επίσης έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον 4 επιβατών.
Παραλαβή και μετακίνηση επιβατών από οποιοδήποτε σημείο προς οποιονδήποτε προορισμό.
Μεταφορά πολλών αποσκευών με οχήματα τύπου caravan.
Δρομολόγια προς το εξωτερικό με οδηγούς που διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και τις απαραίτητες γνώσεις για τον προορισμό κατεύθυνσης.
Παροχή οδηγών οι οποίοι γνωρίζουν άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρώσικα οι οποίοι πραγματοποιούν και προγράμματα περιήγησης εντός αλλά και εκτός πόλης.

Σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης για

Μεταφορά μαθητών.
Ασφαλή μετακίνηση ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών με ειδικά καθίσματα.
Ταυτόχρονη μεταφορά επιβάτη και του οχήματος του.
Μεταφορά από και προς εξωτερικό.
Μεταφορά ασυνόδευτων αντικειμένων.
Xρονομισθώσεις.
Εταιρικά deals.

Το σύνολο του στόλου μας αποτελείται από καινούρια οχήματα (Mercedes, Skoda, Toyota, Peugeot ) τα οποία (συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας δορυφορικό σύστημα διαχείρισης, πλοήγησης και εντοπισμού προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της σιγουριάς και της ασφάλειας για τα μεταφερόμενα πρόσωπα.
Επίσης τα οχήματα μας υπόκεινται σε : Τακτικούς βιολογικούς καθαρισμούς, Ετήσιο έλεγχο τεχνικής ασφάλειας και Έλεγχο κατάστασης οχήματος από επιτροπή.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και οι συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα μπορούν να σχεδιάσουν μαζί σας οποιοδήποτε μεταφορικό πλάνο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

 

Στο ενεργητικό μας έχουμε συνεργασίες με γραφεία τουρισμού και διοργανώσεις συνεδρίων από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη αλλά και πόλεις του εξωτερικού, με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και αποκλειστικές συνεργασίες με άλλους φορείς (ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ε.Ο.Μ., HELEXPO,ΣΙΔΕΝΟΡ, Κ.Θ.Β.Ε., Κ.Ο.Θ., Δ.Ε.Η., ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ, BAYER, ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ,NOVARTIS,ΕΚΟ κ.α.) Στα πλαίσια ανάπτυξής μας είναι η δημιουργία καινοτόμων και ευέλικτων υπηρεσιών αλλά και ειδικών διαδικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας και αποστολής ταξί για μεγάλους και μεμονωμένους πελάτες (smartphone, tablet και pc) καθώς επίσης και η συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς με απώτερο στόχο την ποιοτική μετακίνηση του επιβατικού κοινού.
Η επιχειρησιακή μας ανάπτυξη μέσα από την συγκέντρωση σε όλους τους τομείς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την κυρίαρχη εξάπλωση του οργανισμού γεωγραφικά και οικονομικά σε χώρους που χαρακτηρίζονται ως « μεταφορικό έργο» μας καθιστούν βέβαιους ότι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να εγγυηθούμε την άνετη, επώνυμη και ασφαλή μεταφορά των πελατών σας οπουδήποτε παρέχοντας σας υψηλές υπηρεσίες με γνώση, εμπειρία και χαμόγελο.

Υπηρεσίες

Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώσαμε τις δυνάμεις μας διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια αποτελούμενο από 1200 οχήματα λειτουργώντας με την νέα ονομασία TAXIWAY.

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.