Αστερόκοσμος ΔΕΘ- Helexpo – Taxiway

Αστερόκοσμος ΔΕΘ- Helexpo

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί τους ανοίγει τις πόρτες του και το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο “χωριό” στη Θεσσαλονίκη. Παγοδρόμια, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις και πολλά άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους σας περιμένουν στον μαγικό κόσμο του Αστερόκοσμου. Η Taxiway θα βρίσκεται εκεί για να γιορτάσει μαζί σας και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μετακίνησής σας.

Γιατί να επισκεφτείτε τον Αστερόκοσμο:

• Για το εκπληκτικό Λούνα-Παρκ με 16 παιχνίδια (ανεβαίνω όσες φορές θέλω)!

• Για τα 2 Παγοδρόμια (κάνω βόλτα όσες φορές θέλω!)

• Για το Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών με τα 4 εκπληκτικά διαδραστικά Ξωτικόσπιτα και τις παραστάσεις ‘’Ξωτικών ‘Εργα’’ (πηγαίνω όσες φορές θέλω!)

• Για τα ακροβατικά θεάματα, τα διαδραστικά εργαστήρια, τις παιδικές παραστάσεις, τον Καραγκιόζη, τις Μαριονέτες και τις δεκάδες άλλες δράσεις που εναλλάσσονται καθημερινά!

• Γιατί έχω δωρεάν πάρκινγκ που μου εξασφαλίζει άνετη & ασφαλή πρόσβαση στο χώρο!

http://www.magicpark.gr/asterokosmos/

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.