Αρχίζει το τυχερό ταξί! – Taxiway

Αρχίζει το τυχερό ταξί!

Το ραδιοταξί μας στα πλαίσια κοινωνικής πολιτικής και διαφημιστικής προβολής, σχεδίασε σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΕΝΑ 89,4 ένα πρωτοποριακό, ανταποδοτικό, καθημερινό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα δίνει τη δυνατότητα κάθε μέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή σε έναν οδηγό του Taxiway να κερδίζει καύσιμα αξίας 30 ευρώ, ενώ παράλληλα και ένας τυχερός πελάτης θα κερδίζει ένα smart watch. Στο τέλος κάθε μήνα ένας τυχερός του οποίου ο κωδικός δεν θα έχει κληρωθεί μέχρι τότε, θα κερδίζει ένα σετ τεσσάρων ελαστικών. Ενώ στο τέλος του τριμήνου όσοι από τους κωδικούς δεν έχουν κληρωθεί ποτέ, θα μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για ένα τριήμερο ταξίδι σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Porto Carras!

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.