Αποκριάτικος χορός της Taxiway για μικρούς και μεγάλους – Taxiway

Αποκριάτικος χορός της Taxiway για μικρούς και μεγάλους

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέλη της εταιρίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα ‘Μακεδονία’ του ξενοδοχείου ‘Φιλλίπειο’, θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος παιδικός χορός του Ραδιοταξί μας. Μεγάλοι και μικροί, μασκαρεμένοι ή μη, ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με μουσική, χορό, παιχνίδι, κλόουν και πολλές άλλες εκπλήξεις. Τιμή εισόδου 3€ το άτομο που περιλαμβάνει κέικ, πιτάκια και απεριόριστο καφέ για τους μεγάλους, σάντουιτς, πατατάκια, απεριόριστα αναψυκτικά και χυμούς για τα παιδιά, αλλά και από ένα δώρο για κάθε παιδί από την εταιρία μας. Επίσης θα κληρωθούν πολλά υπέροχα δώρα για τους τυχερούς μικρούς μας φίλους. Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Ραδιοταξί μας μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού πληρότητας της αίθουσας.

Μοιράσου τα Νέα...

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δείτε επίσης

Περιηγήσεις

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος)

Ψάχνεις Ταξί?

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βρείτε ταξί μέσω του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου TAXI , τη TAXIWAY. πρώτος, πιο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σας σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κάλεσε μας ή Πραγνατοποίησε Online κράτηση άμεσα.